Google

diumenge, de febrer 13, 2005

2400 - 3000

Parasite God
Seguim amb el fris cronològic del futur, què ens depararà aquest?

2400
Fa temps que els ordinadors són més intel·ligents que els éssers humans i han assumit el comandament en àmbits que per a nosaltres són massa difícils de dirigir.

2500
Una vela làser interestel·lar és enviada a una estrella veïna i descobreix planetes que es poden colonitzar. Es comença a projectar una missió espacial amb tripulació.
El consell mundial dels ordinadors decideix que l'home és una espècie que s'ha de protegir. Molts éssers humans, alterats per la decisió, es refugien en mons de realitat virtual en els que no existeixen els ordinadors.

2800
El món està compost de cinc grans comunitats de països més petits, i s'inicien negociacions per a reunir-los en un únic Estat mundial.
Varies astronaus generacionals són enviades a les estrelles properes i al mateix temps parteixen vehícles espacials carregats de llavors cap a les estrelles més llunyanes.

3000
Es completa el terraforming de Mart i els éssers humans es traslladen al nou planeta.
L'home és present a molts planetes del sistema solar.
Les primeres astronaus viver i les primeres arques espacials arriben al seu destí.
La diferència entre éssers humans naturals i éssers humans genèticament rics és tan gran que ja no poden engendrar fills junts. L'espècie humana s'ha ramificat en diferents espècies.